Sex şi menaj pentru un loc în căminele studenţeşti ale Politehnicii

Umilinţa unora dintre tinere pentru cazare pe parcursul studiilor universitare atinge grotescul. Pe internet şi în campusurile universitare au apărut deja anunţurile de cazare pentru “tinerele frumoase”.
Link catre inregistrarea audio AICI.
O studentă de la Universitatea Politehnica Bucureşti a dezăluit redactorilor de la Adevărul cum a obţinut un loc într-unul dintre căminele campusului Regie. Face menajul pentru colegii de cameră din cămin sau acceptă să întreţină relaţii sexuale cu ei. Jurnaliştii Adevărul au găsit-o pe tânără prin intermediul unui student care s-a lăudat prin campus că întreţine relaţii intime cu ea contra cazării în cămin.
Tânăra a spus că nu este un caz singular în căminele din Complexul Studenţesc Regie şi că alte studente găsesc mai simplu să devină iubitele unor băieţi sau să le facă curăţenie în schimbul unei locuinţe, potrivit adevarul.ro.
Sub promisiunea protecţiei adevăratei identităţi, o studentă de la Universitatea Politehnica Bucureşti care şi-a spus Ioana a dezvăluit redactorilor http://www.adevarul.ro cum a obţinut un loc într-unul dintre căminele „P” ale campusului Regie: face menajul şi acceptă să întreţină relaţii sexuale cu unul dintre cei doi băieţi. Jurnaliştii „Adevărul“ au găsit-o pe tânără prin intermediul unui student care s-a lăudat prin campus că întreţine relaţii intime cu ea contra cazării în cămin.
O altă tactică este cea a anunţurilor pe internet de tipul “ofer gazdă unei tinere contra relaţie intimă. Trimite SMS cu descrierea ta dacă eşi interesată şi te voi contacta dacă totul e ok”.

De asemenea, campusurile studenţeşti din Capitală sunt pline de anunţuri de angajare la Videochat, iar angajatorii oferă şi cazare. “Videochat legal! Câştiguri reale între 2.000 şi 4.000 de euro lunar. Se oferă cazare şi carte de muncă în Bucureşti”, se menţionează într-unul dintre anunţurile lipite în campusuri.

Preşedinţii organizaţiilor studenţeşti admit că există astfel de cazuri. “Ştim de aceste cazuri care s-au înmulţit îngrijorător în ultimul timp. O soluţie pentru remedierea situaţiei cred că ar putea fi limitarea numărului de locuri la taxă. Cu alte cuvinte, ar trebui să fie mai puţini studenţi în România”, a declarat liderul Uniunii Studenţilor din România, Andrei Botez.
Nu este prima dată când tânăra, studentă în anul al III-lea procedează în acest mod. “Şi anul trecut am făcut la fel. Sper ca anul viitor să nu se mai întâmple asta, fiindcă băiatul cu care am relaţii nu este iubitul meu”, a mai spus tânăra. Ea a adăugat că nu este un caz singular în căminele din Complexul Studenţesc Regie şi că alte studente găsesc mai simplu să devină iubitele unor băieţi sau să le facă curăţenie în schimbul unei locuinţe.

Advertisements

,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: